Склад на 2 порції: 300гр свинини, 100гр шампіньйонів, 1 цибулина, 2-3 зубки часнику, 100мл вершків, 2ст ложки хріна, 1 білок, рослинна олія, сіль, перець за смаком Приготування: свинину вимити, обсушити, натерти сіллю та запікати в духовці, при 180 градусах, до готовності (30-40хв.) Приготування соуса: цибулю, часник та гриби мілко порізати, обсмажити на олії. Додати вершки, хрін, закип'ятити та варити ще 2хв. Готове м'ясо вийняти, зробити надрізи, полити все соусом. Білок взбити в міцну піну, рівномірно викласти на м'ясо з соусом. Поставити в розігріту духовку, запікати 3хв. до золотого кольору. Смачного!
|