Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 15 16 »
Тісто:
300 мл. води
250 гр. маргарину
300 гр. борошна 
4 яйця

Крем:
450 мл. молока
2 яйця
1 ст. цукру
2 ст.л. борошна 
2 ч.л. масла
0,5 пакетика ванільного цукру

Шоколадна глазур:
1 ст.л. какао
2 ст.л. цукру
2 ст.л. молока
1 ст.л. масла

Приготування:
Для тіста - воду поставити на вогонь та додати маргарин, коли почне кипіти - повільно всипати муку, постійно помішуючи, виключити газ, тісто має стати густим, як масло. Коли остине - по-одному вбити яйця. Застелити дек ... Читати далі »

Переглядів: 9469 | Додав: semsofi | Дата: 18.04.2011 | Коментарі (4)

Складові:
1 ст. кефіру
1 ст. манки
250 гр. маргарину
1 ст. цукру
1 пакетик ванільного цукру
2 яйця
1 ч.л соди
1 ст.л. оцету
1 ст. муки
100 гр. родзинок
30 гр. пудри

Приготування:
Манку залити кефіром, родзинки ошпарити кип'ятком, маргарин розтопити на водяній бані, яйця збити з цукром, соду згасити оцетом, додати муку, ванільний цукор - все з'єднати, перемішати. Формочки змастити олією, наповнити тістом наполовину (бо тісто виросте) і поставити випікатися на 30 хв. при 200 гр. Готові вироби посипати пудрою.

Переглядів: 2780 | Додав: semsofi | Дата: 18.04.2011 | Коментарі (1)

Складові:
200 гр. домашнього сиру
2 яйця
1ст. цукру
1ст. манки
100 гр. маргарину
1 ч.л. соди
3-5 яблук
0,5 ч.л. лимонної кислоти
кориця

Приготування:
Яблука чистимо, ріжемо півкільцями, засипаємо 1/3 ст. цукру і додаємо лимонну кислоту, щоб яблука не потемніли. Решту цукру збиваємо з яйцями, маргарин розтоплюємо на водяній бані, сир перетираємо в комбайні або блендері, додаємо соду, якщо сир кислий - соду не гасити, а якщо солодкий, то погасити оцтом чи лимонним соком. Все змішати - повинно вийти густе тісто. Форму змастити ол ... Читати далі »

Переглядів: 4646 | Додав: semsofi | Дата: 18.04.2011 | Коментарі (1)

Тісто:
100 гр. маргарину
1 ст. води
1 ч.л. солі
2 ст.л. олії
4 ст. борошна 
3 яйця

Начинка:
400 гр. фаршу
2 цибулі
каррі
хмелі-сунелі
сіль
2 ст.л. води

200 гр. олії для смаження

Приготування:

В каструлі змішати олію, воду, сіль і маргарин. Довести до кипіння, помішуючи, після чого всипати муку і швидко перемішати ложкою. Повернути на плиту і мішати приблизно хвилину, поки маса "завариться". 

Остудити. Дати ох ... Читати далі »

Переглядів: 6672 | Додав: semsofi | Дата: 16.04.2011 | Коментарі (3)

Складові: вода - 3л, овочева суміш - 200гр (брюссельська капуста, броколі, стручкова квасоля, морква), 1 свіжий помідор, 1 болгарський перець, картопля - 3шт, філе індички - 300гр, вершкове масло - 20гр, зелень, вершки, сіль, перець за смаком

Приготування: м'ясо помити, мілко порізати та поставити варитися. Картоплю, перець та помідо ... Читати далі »
Переглядів: 3563 | Додав: menu | Дата: 09.04.2011 | Коментарі (1)

Інгредієнти на піцу діаметром 30см.

Тоненька основа для піци:
борошно - 175гр
сухі дріжджі - 1ч. ложка
тепла вода - 125мл
оливкова олія - 1ст. ложка
дрібка солі

Начинка на ваш смак.

Приготування тіста: з'єднати борошно, сіль і дріжджі. В окремій посудині з'єднати воду з олією і повільно влити до борошна постійно помішуючи. Замісити однорідне тісто. Стіл посипати борошном та викласти тісто, місити 2-3хв ... Читати далі »
Переглядів: 18286 | Додав: menu | Дата: 09.04.2011 | Коментарі (2)

Складові для тіста: 3 яйця, по 170мл молока і води, 170гр борошна, 1ст. ложка кукурудзяного крохмалю, 1ст. ложка какао, 2ст. ложки цукру.

Для начинки: 200гр вершкового творога, 1ст. ложка цукрової пудри, полуниця, ківі, апельсин, 100гр шоколаду

Приготування: борошно з'єднати з крохмалем, цукром і какао, додати яйця, молоко і воду, замісити тісто. На сковорідці, змазаній олією, підсмажити тонен ... Читати далі »

Переглядів: 6169 | Додав: menu | Дата: 23.02.2011 | Коментарі (6)

Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама