Приготування: Для тіста - воду поставити на вогонь та додати маргарин, коли почне кипіти - повільно всипати муку, постійно помішуючи, виключити газ, тісто має стати густим, як масло. Коли остине - по-одному вбити яйця. Застелити дек
... Читати далі »
1 ст. кефіру 1 ст. манки 250 гр. маргарину 1 ст. цукру 1 пакетик ванільного цукру 2 яйця 1 ч.л соди 1 ст.л. оцету 1 ст. муки 100 гр. родзинок 30 гр. пудри
Приготування: Манку залити кефіром, родзинки ошпарити кип'ятком, маргарин розтопити на водяній бані, яйця збити з цукром, соду згасити оцетом, додати муку, ванільний цукор - все з'єднати, перемішати. Формочки змастити олією, наповнити тістом наполовину (бо тісто виросте) і поставити випікатися на 30 хв. при 200 гр. Готові вироби посипати пудрою.
Приготування: Яблука чистимо, ріжемо півкільцями, засипаємо 1/3 ст. цукру і додаємо лимонну кислоту, щоб яблука не потемніли. Решту цукру збиваємо з яйцями, маргарин розтоплюємо на водяній бані, сир перетираємо в комбайні або блендері, додаємо соду, якщо сир кислий - соду не гасити, а якщо солодкий, то погасити оцтом чи лимонним соком. Все змішати - повинно вийти густе тісто. Форму змастити ол
... Читати далі »
Тісто: 100 гр. маргарину 1 ст. води 1 ч.л. солі 2 ст.л. олії 4 ст. борошна 3 яйця
Начинка: 400 гр. фаршу 2 цибулі каррі хмелі-сунелі сіль 2 ст.л. води
200 гр. олії для смаження
Приготування:
В каструлі змішати олію, воду, сіль і маргарин. Довести до кипіння, помішуючи, після чого всипати муку і швидко перемішати ложкою. Повернути на плиту і мішати приблизно хвилину, поки маса "завариться".
Приготування тіста: з'єднати борошно, сіль і дріжджі. В окремій посудині з'єднати воду з олією і повільно влити до борошна постійно помішуючи. Замісити однорідне тісто. Стіл посипати борошном та викласти тісто, місити 2-3хв
... Читати далі »
Приготування: борошно з'єднати з крохмалем, цукром і какао, додати яйця, молоко і воду, замісити тісто. На сковорідці, змазаній олією, підсмажити тонен
... Читати далі »