Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 13 14 15 16 »
Склад: 400г креветок, 2 зубки часнику, 1ст ложка оливкової олії, 2ст ложки вершкового масла, 1ч ложка шеррі, сік лимона, петрушка, сіль, червоний перець.
Приготування: У невеликій мисці змішати давлений часник, перець, сіль і оливкову олію, додати сюда креветок і залишити на 10хв, щоб замаринувалися. Креветки разом з маринадом смажити на добре розігрітій пательні, поміш ... Читати далі »
Переглядів: 3948 | Додав: menu | Дата: 05.12.2008 | Коментарі (0)

 
Склад: 150г свинини, 150г індичого філе, 150г телятини, 1 головка цибулі, 2-3 помідора, 150-200г свіжого ананаса, 100г сиру, сіль.
Приготування: М'ясо порізати кубиками, цибулю івкільцями, все висипати на сковорітку, протушити 15хв, потім скласти в посуд для мікрохвильової. Помідори і ананас порізати кубиками і викласти зверху на м'ясо. Посолит ... Читати далі »
Переглядів: 3357 | Додав: menu | Дата: 24.11.2008 | Коментарі (1)

 
1. Взяти 1кг форелі. Помити і почистити.
 
 
2. Розрізати навпіл і порізати смужками.
Переглядів: 11556 | Додав: menu | Дата: 20.11.2008 | Коментарі (14)

Склад: 2 пакети 20% сметани, 200г цукру, 1 пачка желатину, 3 пачки желе різного кольору.
Приготування: Розвести оекремо кожну пачку желе в стакані гарячої води. Охолодити і дати загуснути. Приготовлене желе порубати ножем на шматочки. Всю сметану змішати з цукром, додати розведений желатин і гарно розмішати. Кусочки желе змішати з сметвною, залити у форму і дати застигнути.
Автор: Нot-dog
Переглядів: 9276 | Додав: menu | Дата: 06.11.2008 | Коментарі (2)

Склад: Половинка гарбуза, 1 головка цибулі, 2 солодких перці, 300-500г куриного чи індичого філе, 2 зубки часнику, 80г вершкового масла, вода, зелень, сіль, перець чорний мелений.
Приготування: Половинку гарбуза очистити від насіння, вирізати трішки м'якоті, так щоб вийшло заглиблення. Гарбуз покласти на посуд для СВЧ.  Мілко нарізати філе, цибулю, перець і м'якоть, видавити 2 зубки ча ... Читати далі »
Переглядів: 5054 | Додав: menu | Дата: 05.11.2008 | Коментарі (0)

Склад: Свинні ребра, 1,5 - 2 кг картоплі, зелень, сіль, перець.
Для соуса: 1 середній свіжий ананас, 1 головка цибулі, вершки - 10%, розтоплене вершкове масло - 100г, сушений базилік, або м'ята.
Приготування: Катроплю почистити, порізати четвертинками і відварити. Реберця посолити і поперчити, обсмажити на пательні, за бажанням теж мо ... Читати далі »
Переглядів: 4129 | Додав: menu | Дата: 21.10.2008 | Коментарі (0)

Склад: 4 курячі литки, 500г шампінйонів, 2 головки цибулі, 2 морквини, цвітна капуста або брокколі, 200г зеленого горошку, цибуля порей, соняшникова олія, сіль.
Приготування: Цибулю крупно порізати, литочки вимити. В казанок налити олію, розігріти, вкинути литки і цибулю. Смажити на повільному вогні 10 хвилин. Гриби очистити і розрізати на половинки. Моркву почистити і порі ... Читати далі »
Переглядів: 6759 | Додав: menu | Дата: 02.10.2008 | Коментарі (2)

1-7 8-14 ... 85-91 92-98 99-105 106-106
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама