Приготування: картоплю почистити, помити, порізати і обсмажити в розігрітому маслі, трішки підсолити. Гриби почистити, облити окропом, мілко порізати, смажити на сковорідці разом з цибулькою. Викласти картоплю і гриб
... Читати далі »
Приготування: курку вимити, обсушити, натерти сіллю, тім'яном, перцем і лимонною цедрою. Лимон, що залишився надрізати і покласти в середину курки. Поставити в духову, запікати при температурі 220 градусів 1.5 години. Поливати соком який виділяється щоб утворилася гарна золота ш
... Читати далі »
Збити жовтки з цукром, добавити маргарин, перемішати. Замісити мягке тісто. Розділити на 3 частини і поставити на півгодини в холодильник. В цей час приготувати білкову масу: 6 білків збити до міцної піни, поступово додаючи 2 ст. цукру. Розтягнути один шар тіста рука
... Читати далі »