Приготування: У невеликій мисці змішати давлений часник, перець, сіль і оливкову олію, додати сюда креветок і залишити на 10хв, щоб замаринувалися. Креветки разом з маринадом смажити на добре розігрітій пательні, поміш
... Читати далі »
Приготування: М'ясо порізати кубиками, цибулю івкільцями, все висипати на сковорітку, протушити 15хв, потім скласти в посуд для мікрохвильової. Помідори і ананас порізати кубиками і викласти зверху на м'ясо. Посолит
... Читати далі »
Склад: 2 пакети 20% сметани, 200г цукру, 1 пачка желатину, 3 пачки желе різного кольору. Приготування: Розвести оекремо кожну пачку желе в стакані гарячої води. Охолодити і дати загуснути. Приготовлене желе порубати ножем на шматочки. Всю сметану змішати з цукром, додати розведений желатин і гарно розмішати. Кусочки желе змішати з сметвною, залити у форму і дати застигнути.
Склад: Половинка гарбуза, 1 головка цибулі, 2 солодких перці, 300-500г куриного чи індичого філе, 2 зубки часнику, 80г вершкового масла, вода, зелень, сіль, перець чорний мелений.
Приготування: Половинку гарбуза очистити від насіння, вирізати трішки м'якоті, так щоб вийшло заглиблення. Гарбуз покласти на посуд для СВЧ. Мілко нарізати філе, цибулю, перець і м'якоть, видавити 2 зубки ча
... Читати далі »
Склад: Свинні ребра, 1,5 - 2 кг картоплі, зелень, сіль, перець.
Для соуса: 1 середній свіжий ананас, 1 головка цибулі, вершки - 10%, розтоплене вершкове масло - 100г, сушений базилік, або м'ята.
Приготування: Катроплю почистити, порізати четвертинками і відварити. Реберця посолити і поперчити, обсмажити на пательні, за бажанням теж мо
... Читати далі »
Приготування: Цибулю крупно порізати, литочки вимити. В казанок налити олію, розігріти, вкинути литки і цибулю. Смажити на повільному вогні 10 хвилин. Гриби очистити і розрізати на половинки. Моркву почистити і порі
... Читати далі »