Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 12 13 14 15 16 »
 
На 10 яєчних шкаралупок потрібно: 2 стакана м'ясного соленого бульйону, 20г желатину, 1 солодкий перець, 200г кукурудзи, 300г шинки, зелень. Начинку можна змінювати за бажанням і смаком!
 
1. Потрібно підготувати шкаралупки (їх можна заготовити раніше, по мірі вживання яєць). Добре вимити яйця, зробити отвір з ... Читати далі »
Переглядів: 11324 | Додав: menu | Дата: 12.04.2009 | Коментарі (19)

 
Склад: 1 сткан рису, мідії, 1-2 головки цибулі, 1 великий болгарський перець, лаваш, сіль, базилік, рослинна олія.
Приготування: Цибулю і перець порізати кільцями, викласти в чавунний казан, протушити в олії декілька хвилин, засипати рисом, посолити, залити водою і готувати до готовності не помішуючи. Мідії очистити від волокон в середині ... Читати далі »
Переглядів: 3116 | Додав: menu | Дата: 08.04.2009 | Коментарі (4)

Склад: Свинячі ребра, 1-2 апельсина, 1 лимон, сіль, перець чорний мелений, сухі спеції - оригано, базилік (за бажанням можна взяти інші), оливкове масло, рідкий дим (за бажанням).
Приготування: Видавити сік з апельсина і лимона (бажано з м'якотю), додати сіль, перець, спеції і оливкове масло. Настояти 15-30хв.  Ребра помити і зняти плівку з внутрішньої сторони. Зм ... Читати далі »
Переглядів: 3242 | Додав: menu | Дата: 22.03.2009 | Коментарі (0)

Склад: 1кг жирної говядини, 600гр картоплі, 2 середні моркви, 2 головка цибулі, 100г інжиру, 100г фініків, 100г родзинок, 100г кураги, 100г чорносливу без кісточки, сіль, червоний перець, рослинне масло.
1. М'ясо порізати великими шматками
2. Обсмажити на маслі до напівготовності, трішки посолити
Переглядів: 5156 | Додав: menu | Дата: 17.03.2009 | Коментарі (11)

Склад: 500г свинячого м'яса, 2 шматочки білого хліба, 1 яйце, 50гр молока, сіль, перець, 1-2 зубки часника, 1 головка цибулі, борошно, тепла водичка.
Приготування: м'ясо перемолоти додати розмочений в молоці хліб, яйце, часник, мілко подрібнену цибулю. Гарно розмішати, посолити і поперчити. Змочити руки в теплій воді для того щоб фарш не прилипав, скачати котлетки, обкачати в борошні. ... Читати далі »
Переглядів: 13716 | Додав: menu | Дата: 12.03.2009 | Коментарі (7)

 
Склад: 2 авокадо, 200г салату, 200г слабосоленї сьомги, 2 помідора, сіль, перець, рослинна олія.
Приготування: Авокадо розрізати навпіл, вийняти кісточку і обережно ложкою вийняти серединку.
Мякоть авокадо, помідори і сьомгу порізати кубиками. Салат порвати. Все змішати, посолити, поперчити, заправити рослинною олією і викласти в половинки авокадо.
 
... Читати далі »
Переглядів: 2649 | Додав: menu | Дата: 19.01.2009 | Коментарі (8)

 
Склад: 12 - 20 маринованих шампіньйонів, 150 г сиру, 3 - 4 варених яйця, 1 огірок, 2 зубки часнику, майонез, сіль, зелень укропу, листя салату.
Приготування: Яйця подрібнити, з'єднати з сиром та чавленим часником, посолити, заправити майонезом і добре перемішати.
На таріль викласти листя салату і посипати подрі ... Читати далі »
Переглядів: 8108 | Додав: menu | Дата: 29.12.2008 | Коментарі (7)

Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама