Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 15 16 »

Складові: філе сібаса - 100гр, мікс салатів - 50гр, помідори чері - 50гр, спаржа - 50гр, солодка цибуля - 10гр, оливкова олія - 2ст. ложки, конжут, мед - 1ч. ложка, лимонний сік - 1 ст. ложка, сіль, перець чорний мелений

Приготування: рибу посолити, поперчити і обсмажити на оливковій олії. Спаржу на декілька секунд залити кип'ятком. Помідори порізати навпіл, цибулю соломкою. Змішати помідори, салат, спаржу, цибулю, заправити соусом, зверху викласти по ... Читати далі »

Переглядів: 1516 | Додав: menu | Дата: 23.02.2011 | Коментарі (0)

Складові: куряче філе - 6 шматочків, бекон - 6 шматочків, шпинат - 250гр, сир фета - 200гр, майонез - 100гр, часник - 1 зубчик, суха паприка

Приготування: змішати шпинат, сир, майонез і подрібнений часник. Філе гарно відбити, викласти на кожен шматочок начинку, згорнути рулетиком. Присипати зверху паприкою, обгорнути беконом, скріпити зубочистками і викласти на дечко. Запікати в духовці при 170 градусах 1год. Смачного!

Переглядів: 1920 | Додав: menu | Дата: 23.02.2011 | Коментарі (0)

Складові: 1 банка консервованого тунця, 4 варених яйця, 1 болгарський перець, 2 помідора, 1 головка цибулі, сіль, перець, майонез, оцет, зелень та оливки для прикраси.

Приготування: злити масло з тунця і обережно його розібрати на шматочки. Цибулю нарізати півкільцями та замаринувати в оцеті на пів годинки. Яйця потерти на мілкій тертушці, перець порізати соломкою, помідо розрізати навпіл потім на тоненькі скибочки. 
Викладаємо все шарами: спочатку тунець, ... Читати далі »
Переглядів: 6534 | Додав: menu | Дата: 09.01.2011 | Коментарі (1)

Складові на 6 іграшок:

4 варених яйця, 1 свіжий огірочок, 120гр відвареної яловичини, 1 плавлений сирок, 120гр корейської моркви, кріп, майонез, сіль, спеції за смаком

Приготування: варені яйця, огірок та плавлений сир натерти на мілкій тертушці, яловичину порізати кубиками та додати в салат, все заправити майонезом, спеціями та гарно перемішати. Сформувати з салату кульки, обкачати в корейській моркві та зелені. 

< ... Читати далі »
Переглядів: 2743 | Додав: menu | Дата: 28.12.2010 | Коментарі (0)

Складові на 6 порцій:

200г шинки, 1 груша, 1 болгарський перець, 2 плавлених вершкових сирка, олія, сіль, перець за смаком, зелень

Для кляра: 2 яйця, 50гр мінеральної води, 2ст ложки муки, 2 ст ложки крохмалю, дрібка солі

Приготувати начинку: грушу почисти та разом з сиром натерти. Додати мілко порізаний болгаський перець, приправити та перемішати. Шинку тоненько порізати, на кожен шматочок викласти начи ... Читати далі »

Переглядів: 2353 | Додав: menu | Дата: 27.12.2010 | Коментарі (2)

Складові:

10 готових тарталеток, 200гр соленого оселедця, 5 перепелиних яєць, 1-2ст ложки лимонного соку, зелень

Для бурячка: 2 невечких бурячки, 2 варених яйця, 3-4ст ложки сметани, 1/2ч ложки тертого хріну, сіль, перець за смаком

Приготування: буряк вимити, висушити, загорнути у фольгу та запікати до готовності 30-40хв. Охолодити, почистити та подрібнити в блендері з яйцями, додати сметану, хрін, сп ... Читати далі »

Переглядів: 2563 | Додав: menu | Дата: 27.12.2010 | Коментарі (0)

Складові:

1 плитка шоколаду, 3ст ложки рису, 2/3 стакана молока, 2ст ложки цукру, 50гр вишень

Приготування: рис залити молоком, додати цукор і вишні без кісточок, варити (під кришкою) на повільному вогні до повного увібрання молока, щоб вийшла в'язка каша. Охолодити. 

Шоколад поламати та розтопити на водяній бані. Приготувати харчову плівку. Вилити шоколад рівним шаром на плівку (5-7ммл). Дати трішки охолонути. Із ... Читати далі »

Переглядів: 2886 | Додав: menu | Дата: 24.12.2010 | Коментарі (2)

Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама