Приготування: рибу посолити, поперчити і обсмажити на оливковій олії. Спаржу на декілька секунд залити кип'ятком. Помідори порізати навпіл, цибулю соломкою. Змішати помідори, салат, спаржу, цибулю, заправити соусом, зверху викласти по
... Читати далі »
Приготування: змішати шпинат, сир, майонез і подрібнений часник. Філе гарно відбити, викласти на кожен шматочок начинку, згорнути рулетиком. Присипати зверху паприкою, обгорнути беконом, скріпити зубочистками і викласти на дечко. Запікати в духовці при 170 градусах 1год. Смачного!
Складові: 1 банка консервованого тунця, 4 варених яйця, 1 болгарський перець, 2 помідора, 1 головка цибулі, сіль, перець, майонез, оцет, зелень та оливки для прикраси.
Приготування: злити масло з тунця і обережно його розібрати на шматочки. Цибулю нарізати півкільцями та замаринувати в оцеті на пів годинки. Яйця потерти на мілкій тертушці, перець порізати соломкою, помідо розрізати навпіл потім на тоненькі скибочки.
Викладаємо все шарами: спочатку тунець,
... Читати далі »
Приготування: варені яйця, огірок та плавлений сир натерти на мілкій тертушці, яловичину порізати кубиками та додати в салат, все заправити майонезом, спеціями та гарно перемішати. Сформувати з салату кульки, обкачати в корейській моркві та зелені.
Для кляра: 2 яйця, 50гр мінеральної води, 2ст ложки муки, 2 ст ложки крохмалю, дрібка солі
Приготувати начинку: грушу почисти та разом з сиром натерти. Додати мілко порізаний болгаський перець, приправити та перемішати. Шинку тоненько порізати, на кожен шматочок викласти начи
... Читати далі »
Для бурячка: 2 невечких бурячки, 2 варених яйця, 3-4ст ложки сметани, 1/2ч ложки тертого хріну, сіль, перець за смаком
Приготування: буряк вимити, висушити, загорнути у фольгу та запікати до готовності 30-40хв. Охолодити, почистити та подрібнити в блендері з яйцями, додати сметану, хрін, сп
... Читати далі »
Приготування: рис залити молоком, додати цукор і вишні без кісточок, варити (під кришкою) на повільному вогні до повного увібрання молока, щоб вийшла в'язка каша. Охолодити.
Шоколад поламати та розтопити на водяній бані. Приготувати харчову плівку. Вилити шоколад рівним шаром на плівку (5-7ммл). Дати трішки охолонути. Із
... Читати далі »